DETAIL KEGIATAN

Mencegah Virus Corona dengan Rajin Cuci Tangan

30 Jan, 2020

“5 Cara nyegah infeksi 2019nCov, Regepkeun W-U-H-A-N: W - wasuh panangan U - upayakeun nganggo masker H - Hadena perhatoskeun kondisi suhu awak salawasna A - Alusna ngahindar tina riungan jalmi seueur N - Ntong ngusap raray upami panangan teu beresih

Pilih Thema